Headlines News :

Ταινίες της εβδομάδας.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 8:05 π.μ.

01 - 07 Νοεμβρίου 2012.

Τι και αν καθυστερήσαμε ελάχιστα και αυτή τη βδομάδα. Όλες οι ταινίες της Θεσσαλίας εδώ. Κινηματογραφικές Λέσχες, και της Λάρισας πια, αίθουσες κινηματογραφων, προβολές στο πανεπιστήμιο, όλα εδώ. Μαζεμένα. Για να μή χάνεστε. Α! Και η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας θα προστίθεται στο πρόγραμμα όταν ανακοινώνεται η ταινία της ψηφοφορίας.

Αναλυτικά οι ταινίες και το πρόγραμμα όλων των αιθουσών της Θεσσαλίας παρακάτω.


Καλή κινηματογραφική βδομάδα...


SKYFALL. 
Η τελευταία αποστολή του Bond στην Τουρκία δεν έχει καθόλου καλή κατάληξη και μερικοί από τους πιο σημαντικούς μυστικούς πράκτορες του κόσμου εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Τα γραφεία της MI6 δέχονται βομβιστική επίθεση και η M, υπό καθεστώς πίεσης και αμφισβήτησης από τον νέο πρόεδρο της Επιτροπής Μυστικών Υπηρεσιών και Ασφάλειας, Mallory, αναγκάζεται να λάβει δραστικά μέτρα. Η MI6 απειλείται από μέσα και απ’ έξω και η M δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν άλλο, εκτός από τον Bond. O 007 βυθίζεται στο σκοτεινό παρελθόν, με μόνη βοηθό την πράκτορα Eve, για να ακολουθήσει τα ίχνη του μυστηριώδους Silva, τα κίνητρα του οποίου πρέπει να ανακαλύψει.
Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες.
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Κρεγκ, Ξαβιέ Μπαρδέμ, Ρέιφ Φάινς, Τζούντι Ντεντς, Ναόμι Χάρρις.
Κατηγορία: Περιπέτεια.
Διάρκεια: 143'.
Επίσημος Τίτλος: SKYFALL.
Trailer: Skyfall.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / ΤΡΙΚΑΛΑ.

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΚΑ.
Ο Τζάκι Κόγκαν είναι ένας επαγγελματίας μπράβος, που φροντίζει ορισμένοι κανόνες της Μαφίας να παραμένουν σεβαστοί… απλά σκοτώνει οποιονδήποτε τους παραβιάζει. Όταν κάποιοι ληστεύουν ένα μεγάλο χαρτοπαιχτικό παιχνίδι, που διεξαγόταν υπό την προστασία της Μαφίας, ο Κόγκαν θα αναλάβει να τους εντοπίσει και να επαναφέρει την τάξη στην τοπική κοινωνία.
Σκηνοθεσία: Αντριου Ντόμινικ
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Ρέι Λιότα, Ρίτσαρντ Τζένκινς
Κατηγορία: Αστυνομικό
Διάρκεια: 105'
Επίσημος Τίτλος: KILLING THEM SOFTLY.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ.
 
ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΡΑΪΔΟΦΤΕΡΩΝ.
Η Τίνκερμπελ ξέρει ότι το Δάσος του Χειμώνα είναι μια απαγορευμένη περιοχή, αφού αν βρεθεί εκεί, κινδυνεύει να καταστρέψει τα φτερά της.  Όμως η περιέργεια της την  οδηγεί στον  μυστηριώδη αυτόν τόπο, όπου θα της συμβούν καταπληκτικά πράγματα. Τα φτερά της όχι μόνο δεν καταστρέφονται, αλλά αρχίζουν να λαμπυρίζουν. Κι όχι μόνο αυτό. Η Τίνκερμπελ θα συναντήσει την Κυάνεια της οποίας τα φτερά θα λαμπυρίσουν κι αυτά, μόλις οι δυο τους έρθουν κοντά. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι αδερφές και μια υπέροχη φιλία θα ανθίσει παρόλα τα εμπόδια. Θα καταφέρουν να παραμείνουν κοντά χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο το Καταφύγιο των Νεραϊδών;
Σκηνοθεσία: Πέγκυ Χολμς.
Ακούγονται οι φωνες των: Αφροδίτης Αντωνάκη, Αλεξάνδρας Λέρτα, Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, Ιωάννας Πηλιχού, Κατερίνας Τσάβαλου, Φαίης Ζαφειράκου, Λίνας Σακκά, Γιούλικας Σκαφιδά, Σύλβιας Δελικούρα, Αφροδίτης Σημίτη.
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια.
Διάρκεια: 92'.
Επίσημος Τίτλος: TINKERBELL AND THE SECRET OF THE WINGS GR 3D.

Trailer: Secret of the Wings.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ / ΚΑΡΔΙΤΣΑ.
 
Salvador.
Ο στρατηγός Franco κυβέρνησε σκληρά την Ισπανία για το μεγαλύτερο διάστημα του 20ου αιώνα, έχοντας καταλάβει πραξικοπηματικά την εξουσία το 1939. Τα τελευταία χρόνια της δικτατορίας του ανδρώθηκε το αναρχικό κινήματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας. Ο Salvador Puig Antich ήταν ένα από τα κορυφαία στελέχη του κινήματος αυτού, που διεκδικούσε πρώτα απ' όλα καλύτερες συνθήκες ζωής και δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτός ο τοπικός ήρωας της Καταλονίας, συνελήφθη με βάση κατασκευασμένες εναντίον του κατηγορίες από το καθεστώς του Franco. O Salvador Puig Antich ήταν ο τελευταίος άνθρωπος στην Ισπανία που καταδικάστηκε σε θάνατο και του οποίου η ποινή εκτελέστηκε το1974.
Σκηνοθεσία: Manuel Huerga.
Πρωταγωνιστούν: Daniel Bruhl, Tristan Ulloa, Leonardo Sbaraglia, Joel Joan, Celso Bugallo.
Κατηγορία: Κοινωνική.
Διάρκεια: 134'.
Trailer: Salvador.

Πόλη: ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Τρίτη 06 Νοεμβρίου 2012, 10μμ, ΠΑυσίλιπο, Κινηματογραφική Λέσχη).

Κάλπικη Λίρα.
Η υπόθεση αφορά μία λίρα κάλπικη η οποία δημιουργήθηκε από το πρωταγωνιστή τις πρώτης από τις 4 ιστορίες δηλαδή τον Βασίλη Λογοθετίδη, που όμως δεν καταφέρνει να προσφέρει στους κατόχους της εκείνα που ονειρεύονται δηλαδή τα πλούτη. Αποτελεί μια ηθογραφία της κοινωνίας του '50 με την ιδιαίτερη οπτική γωνία του σκηνοθέτη Γ. Τζαβέλλα. Έχει χαρακτηρισθεί ως μια από τις 1000 καλύτερες ταινίες του παγκοσμίου κινηματογράφου και αποτελεί πιθανότατα την πλέον εξέχουσα από τις ελληνικές.
Η ταινία αποτελεί παράδειγμα σπονδυλωτής άρθρωσης που αφορά 4 ιδιαίτερες μικρές ιστορίες με κοινό στοιχείο μια κάλπικη λίρα που μεταφέρεται από την μία ιστορία στην άλλη. Στην ταινία υπάρχει αφηγητής ο οποίος συνδέει τις 4 αυτές ιστορίες ο οποίος και κλείνει την ταινία με την φράση: "Ο παράς είναι πάντα κάλπικος", που αποτελεί και το κεντρικό νόημα του όλου φιλμ, ότι δηλαδή η μονομανής επιδίωξη του πλούτου οδηγεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και με όλους τους διάφορους χαρακτήρες των ανθρώπων σε μια κάλπικη ζωή.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβέλλας.
Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Λογοθετίδης, Μίμης Φωτόπουλος, Ίλυα Λιβυκού, Σπεράντζα Βρανά, Ορέστης Μακρής, Δημήτρης Χορν, Έλλη Λαμπέτη, Λαυρέντης Διανέλλος, κ.α.
Κατηγορία: Δραματική.
Διάρκεια: 127΄.
Trailer: Η κάλπικη λύρα.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Κινηματογραφική Ομάδα Ιατρικής Λάρισας, Τρίτη 06 Νοεμβρίου 2012, 10μμ, Κτίριο Κατσίγρα, Πλατεία Ταχυδρομείου).   
   
Bright Star.
Λονδίνο 1818: ένας κρυφός έρωτας ξεκινάει ανάμεσα στον 23χρονο Άγγλο ποιητή, Τζον Κιτς και το κορίτσι της διπλανής πόρτας τη Φάνυ Μπράουνι, φοιτήτρια σε σχολή υψηλής ραπτικής. Η ποίηση σύντομα μετατρέπεται σε ρομαντική θεραπεία που λειτουργεί όχι μόνο για να ξεκαθαρίσει τις διαφορές τους αλλά και για να ενεργοποιήσει ένα ακατανίκητο πάθος. Όταν η μητέρα της Φάνυ και ο καλύτερος φίλος του Τζον αντιλαμβάνονται το δεσμό τους είναι ήδη πολύ αργά… πρόκειται για έναν έρωτα με ασταμάτητη δύναμη. Έντονα και απελπισμένα παραδομένοι ο ένας στον άλλο, οι δύο νεαροί εραστές βουλιάζουν σε ερωτικές απολαύσεις. Μαζί ιππεύουν ένα κύμα ρομαντικής εμμονής που βαθαίνει καθώς τα προβλήματά τους συσσωρεύονται. Το μόνο εμπόδιο που δεν κατάφεραν να προσπεράσουν ήταν η ασθένεια του Τζον. Ένα υπέροχο ρομαντικό πορτρέτο για την αγάπη και την απώλεια…  
Σκηνοθεσία: Τζέιν Κάμπιον
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Γουίσοου, Άμπι Κόρνις, Τόμας Σάνγκστερ, Πολ Σνάιντερ, Κέρι Φοξ, Σάμιουελ Μπάρνετ
Κατηγορία: Βιογραφικό
Διάρκεια: 120'
Επίσημος Τίτλος: BRIGHT STAR.

Trailer: Bright Star.
Πόλη: ΒΟΛΟΣ (Κινηματογραφική Κοινότητα Βολου, Παρασκευή 02 Νοεμβρίου 2012, 9:30μμ, Μεταξουργείο). 
 
Αστερίξ & Οβελίξ στη Βρετανία.
Oι θρυλικοί Αστερίξ κι Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Έξαλλος, ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς, αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σ’ ένα τρελό κυνηγητό για ν’ αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη…
Σκηνοθεσία: Λοράν Τιράρ
Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ,Εντουάρ Μπαέρ,Γκιγιόμ Γκαλιέν,Κατρίν Ντενέβ,Βενσάν Λακόστ
Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 109'
Επίσημος Τίτλος: ASTERIX & OBELIX: GOD SAVE BRITANIA.

Trailer:  Asterix & Obelix: God Save Britannia.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ.

Γυναίκες μόνες.
Η Ρόσα είναι μια απλή γυναίκα από χωριό και επισκέπτεται την άνεργη και αλκοολική κόρη της, Μαρία, που μένει μόνη της στη Σεβίλλη. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης ανακαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κόρη της, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί φιλική σχέση μ’ ένα μοναχικό και προσηνή υπερήλικα. Η ταινία βραβεύτηκε με 4 Γκόγια, β΄ γυναικείου ρόλου (Μαρία Γαλιάνα), πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού (Κάρλος Άλβαρεθ-Νοβόα), πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού (Άνα Φερνάντεθ) και καλλίτερου πρωτότυπου σεναρίου. 
Σκηνοθεσία: Benito Zambrano.
Πρωταγωνιστούν: María Galiana (Madre), Ana Fernández (María), Carlos Álvarez-Nóvoa (Vecino), Paco De Osca (Padre).
Κατηγορία: Δράμα.
Διάρκεια: 101΄.
Επίσημος τίτλος: Solas.
Trailer: Solas.
Πόλη: ΒΟΛΟΣ (Ισπανικό Άρωμα, Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2012, 9:30μμ, Αχίλλειον).

ΠΕΙΡΑΤΕΣ!
Στους «Πειρατές» επιβιβαζόμαστε σε ένα ετοιμόρροπο καράβι με επικεφαλής έναν όχι ακριβώς πετυχημένο Πειρατή Καπετάνιο με πλούσια γενειάδα. Με ένα κουρελιάρικο πλήρωμα στην υπηρεσία του και φαινομενικά ανήξερος για τα ανυπέρβλητα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει, ο Πειρατής Καπετάνιος έχει ένα όνειρο: να νικήσει τον Μαύρο Μπέλαμι και την Κάτλας Λιζ στην κούρσα για το βραβείο του Πειρατή της Χρονιάς. Είναι μια αναζήτηση που παρασύρει τους ήρωες από τις ακτές της εξωτικής Ματωμένης Νήσου μέχρι τους ομιχλώδεις δρόμους του Βικτωριανού Λονδίνου. Κάπου στη διαδρομή πολεμάνε με μια διαβολική βασίλισσα, ενώ συνεργάζονται με έναν ερωτοχτυπημένο νεαρό επιστήμονα, χωρίς ποτέ να χάσουν το στόχο τους: την περιπέτεια!
Σκηνοθεσία: Πίτερ Λορντ.
Πρωταγωνιστούν:
Χρήστος Θάνος, Λίλα Μουτσοπούλου, Μάντυ Λάμπου, Τζίμης Απέργης, Ηλίας Ζερβός, Κώστας Τσάκωνας, Αργύρης Παυλίδης, Δημήτρης Παπαδάτος, Φώτης Πετρίδης.
Κατηγορία:
Animation.
Διάρκεια:
88'.
Επίσημος Τίτλος:
THE PIRATES! BAND OF MISFITS GR.

Trailer: The Pirates! Band of Misfits.
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ (Κινηματογράφος για παιδιά, Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2012, 11:30πμ & 5:30μμ, Μύλος Ματσόπουλου).

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ.
Η ιστορία του Έλληνα ναυσιπλόου κι ευεργέτη της Ελλάδας και της Ρωσίας, Ιωάννη Βαρβάκη είναι ένα επικό παραμύθι που ξεκινάει από τα φτωχικά Ψαρά πριν την επανάσταση των Ελλήνων κατά των Τούρκων, φτάνει μέχρι την αυλή της Αικατερίνης της Μεγάλης και τις ρωσικές στέπες και καταλήγει στην επαναστατημένη Ελλάδα του 1821. Κουρσάροι στο Αιγαίο, πολιτικά παιχνίδια στην αυλή της τσαρίνας της Ρωσίας, η ανακάλυψη κι εκμετάλλευση του χαβιαριού από τον αυτοδημιούργητο Έλληνα Ιωάννη Βαρβάκη, πολύπλοκες συνομωσίες των μεγάλων δυνάμεων της εποχής στην πλάτη των Ελλήνων, έρωτες, φιλίες, προδοσίες και οικογενειακά δράματα συνθέτουν τη μυθιστορηματική ζωή αυτού του παράξενου και ταυτόχρονα τόσο εμβληματικού κι ελκυστικού Έλληνα.
Σκηνοθεσία: Γιαννης Σμαραγδής.
Πρωταγωνιστούν: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατριν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Λάκης Λαζόπουλος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Κατηγορία: Εποχής.
Διάρκεια: 101'.
Επίσημος Τίτλος: Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ.
Trailer: Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ. 
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ /ΒΟΛΟΣ.
 
Η Αίσθηση του Έρωτα.
Η Σούζαν είναι μία επιστήμονας, που αναζητά απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις. Τόσο σημαντικές, που έχει εγκαταλείψει άλλα σημαντικά πράγματα, όπως η αγάπη, έως ότου γνωρίσει τον Μάικλ, έναν ταλαντούχο σεφ. Όλα αλλάζουν ξαφνικά. Ενώ η Σούζαν και ο Μάικλ αρχίζουν να βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, σε ολόκληρο τον πλανήτη ο κόσμος αισθάνεται επίσης περίεργα κάτι επηρεάζει τις αισθήσεις...
Σκηνοθεσία:
Ντέιβιντ Μακένζι.
Πρωταγωνιστούν:
Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Εύα Γκριν, Στίβεν Ντιλέιν, Κόνι Νίλσεν.
Κατηγορία:
Δραματική.
Διάρκεια:
92΄.
Επίσημος
Τίτλος: Perfect Sense.
Trailer:
Perfect Sense.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Κινηματογραφική Ομάδα Ιατρικής Λάρισας, Κτίριο Κατσίγρα - Πλατεία Ταχυδρομείου, Πέμπτη 01 Νοεμβρίου 2012, 10μμ, Είσοδος Ελεύθερη).

 
BRAVE.
Η Μέριντα εκτός από καταπληκτική τοξότης είναι η παρορμητική κόρη του θαρραλέου βασιλιά Φέργκους και της δυναμικής βασίλισσας Έλινορ. Αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή και στο τραχύ και μυστηριώδες τοπίο των Highlands της Σκωτίας, η Μέριντα αψηφά ένα αρχαίο έθιμο που είναι ιερό για τους φωνακλάδες άρχοντες της χώρας: τον τεράστιο άρχοντα Μαγκάφιν, τον στριμμένο λόρδο Μάκιντος και το στρυφνό λόρδο Ντίγκουολ. Οι πράξεις της Μέριντα προκαλούν χάος στο βασίλειο που δεν επιδέχεται καμίας διόρθωσης κι όταν απευθύνεται στην εκκεντρική γριά Μάγισσα για βοήθεια, μπλέκει με μια νοσηρή κατάρα. Για να σωθεί θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο της το κουράγιο και να ανακαλύψει τι θα πει πραγματική γενναιοψυχία, πριν να είναι πολύ αργά.
Σκηνοθεσία: Μαρκ Αντριους, Μπρέντα Τσάπμαν
Ακούγονται οι φωνες των: Ιωάννας Πηλιχού, Σάκη Μπουλά, Ελένης Τσαλιγοπούλου.
Κατηγορία: Animation.
Διάρκεια: 100'.
Επίσημος Τίτλος: BRAVE GR.

Trailer: Brave.
Πόλη: ΒΟΛΟΣ.

Ο έρωτας κρατάει 3 χρόνια.
Ο Μαρκ έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα. Τη γνώρισε, τον τρέλανε, παντρεύτηκαν, πέρασαν τρία χρόνια μαζί. Πήραν διαζύγιο. Ο Μαρκ πέφτει σε κατάθλιψη. Σχεδόν. Η παρουσία της Αλίς βοηθάει, είναι πανέμορφη, πανέξυπνη, παρορμητική, δική του. Να πιστέψει σ’ αυτή τη σχέση; Ο Μαρκ είναι τόσο σίγουρος ότι ο έρωτας κρατά μόνο τρία χρόνια, που όχι μόνο δυσκολεύεται να παραδοθεί στην Αλίς, αλλά γράφει με ψευδώνυμο κι ένα ολόκληρο βιβλίο γι’ αυτό. Το βιβλίο γίνεται best-seller. Αν η Αλίς μάθει ότι ο Μαρκ είναι ο συγγραφέας του, δε θα χρειαστεί να περάσουν τρία χρόνια για να διαλυθεί η σχέση τους. Ούτε καν μια μέρα παραπάνω! 
Σκηνοθεσία: Φρεντερίκ Μπεγκμπεντέ.
Πρωταγωνιστούν: Γκασπάρ Προυστ, Λουίζ Μπουργουέν, Τζόι Σταρ, Ζονατάν Λαμπέρ, Φρεντερίκ Μπελ.
Κατηγορία: Δραματίκή
Διάρκεια: 98΄.
Επίσημος Τίτλος: L' Amour Dure Trois Ans.
Trailer: L' amour Dure Trois Ans.
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημοτικός Κινηματογράφος, 01-04 & 07 Νοεμβρίου 2012, 8μμ & 10:15μμ, Μύλος Ματσόπουλου).
 
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3: ΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει… (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!! Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμς μποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!!
Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη, ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!
Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκαρθ, Έρικ Ντάρνελ, Κόνραντ Βέρνον.
Ακούγονται οι φωνές των: Σπύρου Ζουπάνου, Γεράσιμου Γενατά, Πέτρου Δαμούλη, Κατερίνα Γκιργκίς, Θάνου Καλλίρη, Φώτη Πετρίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Ορέστη Ανδρεαδάκη.
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια.
Διάρκεια: 93'
Επίσημος Τίτλος: MADAGASCAR 3: EUROPE'S MOST WANTED GR. 
TrailerMadagascar 3: Europe's Most Wanted Trailer. 
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ / ΒΟΛΟΣ.

17 Κορίτσια.
Στα 17 Κορίτσια, δεκαεπτά έφηβες παίρνουν συλλογικά μια απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων στη μικρή επαρχιακή πόλη τους. Γνωρίζοντας ότι θα έρθουν σε ρήξη με τους γονείς και δασκάλους τους και θα παρεξηγηθούν με τους συμμαθητές τους, αποφασίζουν να μείνουν όλες έγκυες ταυτόχρονα. Η ιστορία βασίζεται σε πραγματικό περιστατικό του 2008 που συνέβη σε μια πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σκηνοθεσία: Ντελφίν και Μιριέλ Κουλέν.
Πρωταγωνιστούν: Λουίζ Γκρίνμπεργκ, Τζουλιέτ Νταρς.
Κατηγορία: Δραματική.
Διάρκεια: 90΄.
Επίσημος Τίτλος: 17 Filles.
Trailer: 17 Filles.
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ (Κινηματογραφική Λέσχη, Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2012, 9:45μμ, Μύλος Ματσόπουλου).

Η πόλη του Θεού.
Ο Μπουσκαπέ μεγαλώνει στην Πόλη του Θεού, μια λαϊκή συνοικία του Ρίο ντε Τζανέιρο, που από την "ερασιτεχνική" εγκληματικότητα της δεκαετίας του '60, περνά στο οργανωμένο έγκλημα μέσα από τη διακίνηση των ναρκωτικών και τον πόλεμο των συμμοριών στη δεκαετία του '70. Εκείνος, ωστόσο, καταφέρνει να βρει διέξοδο, χάρης στην ενασχόλησή του με τη φωτογραφία.
Σκηνοθεσία: Φερνάντο Μεϊρέγιες
Πρωταγωνιαστούν: Ματέους Ναχτεργκέλε, Αλεξάντρε Ροντρίγκεζ, Λεάντρο Ντα Χόρα.
Κατηγορία: Κοινωνική.
Διάρκεια: 133'.
Επίσημος τίτλος: City of God.
Trailer: City of God.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Smoking & Drinking Cinema, Stage Club, Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2012, 9:45μμ, Είσοδος Ελεύθερη). 
 
ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ.
Λίγα χρόνια μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, η μαχητική ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά… Πριν από έξι χρόνια, η ταινία “Σειρήνες στο Αιγαίο” έσπασε κάθε εισπρακτικό ρεκόρ και έγινε η πιο μεγάλη εμπορική επιτυχία του ελληνικού σινεμά. Φέτος, ο Νίκος Περάκης επιστρέφει, επιστρατεύοντας τους ίδιους ηθοποιούς για την πολυαναμενόμενη συνέχεια. Ο Σταυρακομαθιακάκης – μετά την μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενης του 12χρονης ορφανής πακιστανής Noori – εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και, ακολουθώντας τα ίχνη της εισβάλει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα. Εκεί, ο Παρλαβάντζας κι ο σεφ του, Παπαδάκης, αγωνίζονται να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο χακεράς και Ρομπέν των Ραφιών, Νάκος, προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης αγωνίζεται να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης. Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η “πρώην” του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα.
Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης.
Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Στέλιος Ξανθουδάκης, Ιωάννης Παπαζήσης, Σωκράτης Πατσίκας, Γιώργος Σεϊταρίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ρένος Χαραλαμπίδης.
Κατηγορία: Κωμωδία.
Διάρκεια: 112'.

Trailer: Λούφα και Παραλλαγή Σειρήνες στη Στεριά.
Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ (Κινηματογραφική Λέσχη, Τρίτη 06 Νοεμβρίου 2012, 7μμ & 9:30μμ, Χατζηγιάννειο).


Αναλυτικά το πρόγραμμα της Λάρισας: εδώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Βόλου: εδώ & εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Καρδίτσας: εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Τρικάλων: εδώ & εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.