Headlines News :

Ορφέας Περίδης live.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 1:38 π.μ.

Τρίκαλα.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013.

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του ήχου των 90s. Έχει γράψει πολλά τραγούδια που όμως οι περισσότεροι δεν ξέρουν ότι είναι δικά του (“Φωτοβολίδα”, “Φεύγω”, “Ζηλεύει η νύχτα”, “Αμερικάνικα”, “Τα Μέγαρα”, “Αχ να σε δω”, “Κάτι μου κρύβεις”,”O Ρομπέν των καμένων δασών”, “Εθνικό Έλλειμμα” και πολλά άλλα). 

Κλασική περίπτωση δηλαδή ανθρώπου που δεν του αρέσει η αυτοπροβολή. Η σεμνότητα της τέχνης του είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για την απλότητά και την αγάπη που έχει δείξει τόσα χρόνια στο τραγούδι είτε ως μονάδα είτε μέσα από συνεργασίες κυρίως επί σκηνής με ομότεχνούς του. 

Ο Ορφέας Περίδης ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται πολύ συχνά. Όποτε το κάνει όμως είναι μια σημαντική κίνηση. Πόσο μάλλον όταν οι εμφανίσεις του δεν περιορίζονται μόνο στην Αθήνα. Μαζί με δύο νέους καλλιτέχνες τραγουδοποιούς την Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκι μαντολίνο και τραγούδι) και τον Αλέξανδρο Ιακώβου (βιολί, τραγούδι). Μαζί τους θα είναι η Ήλια Θέμελη (Κρουστά – Τραγούδι). 

Με τελευταίο προσωπικό του δίσκο Ονειροπόλων Μόχθοι, πριν από περίπου δύο χρόνια, παρουσίασε τραγούδια γραμμένα για τους μήνες του χρόνου. Στις ζωντανές εμφανίσεις τελευταία ξεχωριστή πρόταση ήταν η συνύπαρξή του με τους Human Touch. 

Προσωπική δισκογραφία του Ορφέα Περίδη: 
1993 Αχ ψυχή μου φαντασμένη. 
1996 Καλή σου μέρα αν ξυπνάς. 
1999 Για πού το 'βαλες καρδιά μου. 
2001 Στο πρώτο-πρώτο πέταγμα. 
2003 Τι θα πει ζωή. 
2004 Απ' το παράθυρο κοιτώ. 
2007 Κάποιον αγαπάει ακόμα. 
2009 LIVE και με τους φίλους του. 
2011 Ονειροπόλων Μόχθοι. 

Τηλ. επικοινωνιας: 6974816991. 

Info:
Ορφέας Περίδης live.
Σάββατο 27 Απριλίου 2013, 10:30μμ.
Αέρινο καφέ μπαρ, Καλαμπάκα, Τρίκαλα.
Είσοδος: προπώληση 10€ & ταμείο 12€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.