Headlines News :

Μουσική Τετάρτη.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 30 Απριλίου 2013 5:14 π.μ.

Λάρισα, Τρίκαλα. 

Πολλές οι επιλογές και για αύριο βράδυ Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2013 σε ολόκληρη τη Θεσσαλία για τη βραδινή σας έξοδο και όχι μόνο. Δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:


Κόκκινο Νερό, Λάρισα.

Το Kingsize beach club παρουσιάζει έναν από τους πιο αγαπημένους djs και παραγωγούς του ελληνικού κοινού και ιδιοκτήτη της Hope Recordings, ιδρυτή των Way out west, τον Nick Warren.


O βρετανός θρύλος dj/producer επιστρέφει ξανά μετά από ένα ακριβώς χρόνο στο Κόκκινο Νερό με σκοπό να βάλει φωτιά στα decks του Kingsize.

Μαζί του ο Stelios Vassiloudis.
warm up: Kosta K / Dj Manolo

Info:
Nick Warren.
Μεγάλη Τετάρτη.
Kingsize each Club, Κόκκινο Νερό, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.Λάρισα.

Το Stage και η True to the game διοργανώνουν ένα μεγάλο πάρτι και live εμφάνιση από τους Monovine! 

Οι Monovine είναι ένα punk/grunge συγκρότημα και προέρχονται από τη Πάτρα. Δημιουργήθηκαν το 2008 και από τότε έχουν "οργώσει" την Ελλάδα με τα εκρηκτικά, βρώμικα live τους, παίζοντας από σπιτικά πάρτι μέχρι και φεστιβάλ. Ο Stratos Grey (φωνή/κιθάρα) κι ο John Matsoui (drums) με τη καθοδήγηση του Rat Messiah, ωμοί και πεινασμένοι, θα μας παρουσιάσουν κομμάτια από το πρώτο τους δίσκο "Cliche" αλλά και καινούργια από τον επερχόμενο δίσκο.
We are MONOVINE.
We believe in birth, sex, death and magic.
"Come And Then You Shall Be."

Μουσικές ska-rock n roll - punk - hardcore από τις 22.00 μέχρι το πρωί!

Info:
Monovine live.
Μ. Τετάρτη, 9:30μμ.
Stage Club, Ήρας και Φιλίππου, Λάρισα.
Γενική είσοδος 5€ με μπύρα.


Τρίκαλα.

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ελληνικά reggae συγκροτήματα, οι One Drop Forward ξεκίνησαν το 1991 από την Θεσσαλονίκη.
Μετά από μἰα δεκαετία πειραματισμών, διαμορφώνουν τη σημερινή τους σύνθεση με μέλη γεννημένα από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 ως τα μέσα της δεκαετίας του ’80.
Ενώνοντας με αρμονικό… και δημιουργικό τρόπο τις μουσικές επιρροές των μελών του, το 2004 κυκλοφορούν την πρώτη τους ανεξάρτητη παραγωγή.
Πολλά τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει μέχρι σήμερα, αφού εκτός των μουσικών ταξιδιών ανά την Ελλάδα έχουν παρουσιάσει την μουσική τους και εκτός συνόρων.
Διατηρώντας την κριτική τους στάση απέναντι στη μουσική βιομηχανία, το 2011 δημιούργησαν την δεύτερη ανεξάρτητη δουλειά τους με τίτλο ¨We need knowledge¨ η οποία διανέμετε από τους ίδιους στις ζωντανές τους εμφανίσεις αλλά και μέσω της ιστοσελίδας τους www.onedropforward.gr από την οποία επίσης μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν σε ΜΡ3 όλες τις δουλειές τους.

Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός ζούμε στο παρόν, εξελισσόμαστε μέσα από αντιθέσεις και συνθέσεις, μουσική και δημιουργική διαφωνία, συμφωνώντας πως το υπάρχων κοινωνικό μοντέλο είναι παντελώς ξεπερασμένο, μένοντας σε εγρήγορση σε έναν κόσμο που αλλάζει…

Info:
One Drop Forward live.
Μεγάλη Τετάρτη, 10μμ.
Κεντρική Πλατεία Μουσική Σκηνή, Τρίκαλα.
Είσοδος 6€.


Λάρισα.

Η O.M.G. σας παρουσιάζει την Τετάρτη 1 Μαΐου στο Beat Bar ένα ξεχωριστό event.
Το όνομα αυτού; SOLD OUT LIVE.
Eνα νέο και διαφορετικό event για την πόλη μας!

Ο Άγγελος, ο Φώτης, ο Δημήτρης και ο Παύλος Σιανίδης θα είναι μαζί μας και θα μας διασκεδάσουν σε Pop, Rock, Έντεχνους και λαϊκούς μουσικούς ρυθμούς.

Info:
Sold out live.
Μ. Τετάρτη, 11μμ.
Beat the Bar, Πλατεία Νεάπολης, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.