Headlines News :

Opera Chaotique Live.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 3:44 π.μ.

Λάρισα.

Παρασκευή 20 & 27 Δεκεμβρίου 2013. 

Με την υποστήριξη του
TheArtProject.gr/ArtandCity

Special Χριστουγεννιάτικο Show... με τον Μαρκήσιο Ντε Σάντ!!!


Από τον Οκτώβριο οι εξαιρετικοί αλλά αστείρευτοι Opera Chaotique έχουν επισκεφθεί τη Λάρισα τρείς φορές για να παρουσιάσουν το νεό τους σόου με τον Μαρκήσιο ντε Σαντ, με διαφορετικούς αλλά εξαιρετικούς καλεσμένους κάθε φορά προσφέροντας σε κάθε συναυλία μία εξαιρετική εμπειρία. Αφού ολοκλήρωσαν και τις εμφανίσεις τους με τους φοβερούς και τρομερούς Tiger Lillies σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο όπου ξεσήκωσαν το κοινό και έκλεψαν πολύ χειροκρότημα, επιστρέφουν στο σύνηθες τόπο του εγκλήματος για 2 απολαυστικές σπέσιαλ παραστάσεις ενόψει εορτών, την Παρασκευή 20 και 27 Δεκεμβρίου του 2013.


To συγκρότημα έδωσε τρείς εκπληκτικές σουρεάλ παραστάσεις ως σαπόρτ γκρουπ στις συναυλίες των Tiger Lillies επί Ελληνικού εδάφους πριν λίγες μέρες. Κάτι που δεν είναι καθόλου έυκολο καθώς οι Tiger Lillies σπανιότατα δέχονται support group για να ανοιξει τις συναυλίες τους. Αυτη τη φορά δέχτηκαν να τους ανοίξουν οι εξαιρετικοί Opera Chaotique και στις 3 εμφανίσεις τους στην Ελλάδα. Ο συνδυασμός των δύο αυτων καλλιτεχνικών σχημάτων αποδείχτηκε ιδανικός.

Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει είναι οι Opera Chaotique και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά των παραστάσεων όπου ο κόσμος τους χειροκροτούσε χωρίς εκπτώσεις αλλά και από το κλείσιμο στα σετ τους όπου οι εκδηλώσεις του κοινού ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικές. Στο Βόλο έπεσε παρατεταμένο χειροκρότημα και πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν όρθιοι για να τους τιμήσουν. Στη Θεσσαλονίκη συνέβη το ίδιο με ένα κατάμεστο Principal να τους αποθεώνει και να τους ζητά να συνεχίσουν να παίζουν... στη Λάρισα συνέβησαν τα γνωστά αφού η πόλη έχει ανακηρυχτεί και επίσημα πρωτεύουσα των Opera Chaotique.

Κάθε παράσταση τους είναι μοναδική και αυτά που διαδραματίζονται επί σκηνής κάθε φορά απρόσμενα, με τους καλεσμένους τους να μεγαλουργούν, τους σταθερούς να απογειώνονται μαζί με την μπάντα και να αυτοσχεδιάζουν αρκετά, καταλήγουν πάντα σε ένα θεαματικό μοναδικό αποτέλεσμα.

Το κοινό της Λάρισας έχει αποδείξει ότι τους υποστηρίζει με μεγάλη αφοσίωση αλλά και η μπάντα τους ανταμείβει πάντα με εξαιρετικές παραστάσεις με πολλές εκπλήξεις με φοβερούς και διαφορετικούς καλεσμένους κάθε φορά, εξαιρετικούς αυτοσχεδιασμούς και αλλαγές στα τραγούδια και τις ευρηματικές ιστορίες που αφηγούνται.

Το καινούργιο σουρεάλ ταξίδι τους έχει οριστεί για τις δύο τελευταίες Παρασκευές του χρόνου, την Παρασκευή 20 και την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 και πάλι στο Stage Club, με εκλεκτή καλεσμένη αυτή τη φορά εκτός από τους Μαρκήσιο Ντε Σάντ, τον μοναδικό και λαμπερό τενόρο Αστέριο και την φοβερη και τρομερή χορεύτρια Στελίνα που διέπρεψαν, θα δώσει το παρόν η Φρίντα Τριανταφύλλου με τη μαγευτική φωνή της σε τραγούδια που έχουν επιλεγεί ειδικά για τις δύο τελευταίες παραστάσεις της χρονιάς!!!


Οι Opera Chaotique έρχονται ξανά με κεντρικό ήρωα τον Μαρκήσιο Ντε Σάντ!!! Ανακατεύουν την τράπουλα ακόμη πιο προκλητικά εμπλέκοντας την φιλοσοφία και το σεξ, με κοινωνικές και πολιτικές ουτοπίες μέσα από μια σουρεαλιστική ιστορία με χιούμορ, όπως πάντα. Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν ένα νέο εναλλακτικό vaudeville, πότε λαμπερό και πότε σκοτεινό, αιχμηρό και επαναστατικό που αρνείται να αφήσει αδιάφορο οποιονδήποτε θεατή. 

Με την γνωστή αισθητική που τους χαρακτηρίζει, ο Tenorman & ο Voodoo Drummer μέσα στην ίδια συνταγή αναμιγνύουν περισσότερα και διαφορετικά είδη τέχνης μεταξύ τους αυτήν την φορά. Η όπερα συναντάει το πανκ, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα, πρωτότυπες συνθέσεις και αυτοσχεδιασμοί με μελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σαντ, Σέξπιρ και Ε.Α. Πόε, ευφάνταστες διασκευές, σε ένα χαοτικό show. 

Ένα μοναδικό, χαοτικό ταξίδι με αρχή και τέλος!!! Όσοι βέβαια τους έχουν απολάυσει επί σκηνής, σπεύδουν να τους ξαναδούν γιατί κάθε παράσταση είναι μοναδική με τους αυτοσαρκασμούς τους, το χιούμορ και την αλληλεπίδραση με το κοινό. Άφθονο γέλιο και εξαιρετική μουσική βγαλμένα με ψυχή. Πραγματικά το εξαιρετικό ντούο δεν μπορείς να το περιγράψεις εύκολα.

Οι Opera Chaotique δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Tenorman (φωνητικά, πιάνο και μυστήριο) και τον Voodoo Drummer (τύμπανα, κρουστά και κόλπα κάθε είδους) και ήδη έδωσαν μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού όπως το Βερολίνο και το Παρίσι και σε μεγάλα φεστιβάλ όπου διέπρεψαν, όπως το Secret Garden Party του Λονδίνου. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν κερδίσει δικαίως την εύνοια του Ευρωπαϊκού Τύπου, σχεδόν από τα πρώτα βήματα.

Το 2012 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους με τίτλο “Death of the Phantom of the Opera”. Πρόκειται για ένα concept album, όπου αφηγούνται την σουρεαλιστική ιστορία του Φαντάσματος της Όπερας, το οποίο ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη και οδηγείται σε μία θυελλώδη σχέση με τη Voodoo Queen με τραγική κατάληξη... Πρίν λίγο καιρό δημιούργησαν ένα καταπληκτικό βίντεο για την εντυπωσιακή διασκευή που έκαναν στο ‘Rollin in the Deep’’ της Adele!!!
 

Οι Opera Chaotique τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αναδειχτεί ως μπάντα έκπληξη... έχουν έρθει στη Λάρισα 8 φορές μέχρι τη στιγμή που μιλάμε με απόλυτη επιτυχία. είναι 2 καλλιτέχνες που είναι τρελοί γι αυτό που κάνουν και πιστεύουν σε αυτό 1000%. Η απίστευτη ενέργεια τους και το πολύ ποιοτικό υλικό τους, τους κάνει να ξεχωρίζουν ταυτόχρονα με τη φοβερή διάθεση να πατάνε στη σκηνή αφού είναι γεννημένοι για μεγάλα πράγματα!!! Οι OPERA είναι μπάντα έκπληξη όσες φορές και να τους δεις και έχουν κάτι το μοναδικό. Αυτό που κάνουν δεν υπάρχει άλλου, δεν το συναντάς εύκολα. Είναι πολύ πρωτοποριακοί και εκκεντρικοί, αυτό κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου και είναι ο λόγος που κάνουν θραύση όπου κι αν παίζουν. Δικαίως δώσανε 3 παραστάσεις με τους Tiger Lillies!!! Μετά τις εμφανίσεις τους αυτές, η μπάντα έχει χτυπήσει κόκκινο σε κέφι, ενθουσιασμό και όρεξη για ζωντανες εμφανίσεις. Ασυγκράτητοι πλέον, θα κάνουν ξανά αυτό που μόνο αυτοί ξέρουν, κωμωδία και δράμα ταυτόχρονα. Οι Opera Chaotique είναι σκέτη απόλαυση και δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Είναι αδίστακτοι και ανελέητοι επί σκηνής, χωρίς κανένα φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

LINKS:
operachaotique.com/
facebook.com/operachaotique
youtube.com/watch?v=VuuOok7EnME
facebook.com/aliveconcertpromoters


Είσοδος κοινού: 21:30. Ώρα Έναρξης: 22:00


Τιμή Εισιτηρίου: 8€

Κρατήσεις Πληροφορίες: 6970936422 (μεταξύ 17:30 – 21:30).

Stage Club, Λάρισα.

Εκλεκτοί Καλεσμένοι:
Αστέριος Τσέτσιλας: Τενόρος
Στελίνα Ζακάρ: Χορεύτρια
Φρίντα Τριανταφύλλου: Τραγούδι

Χορογραφίες: Στελίνα Ζακάρ
Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα.
 

Προπώληση εισιτηρίων:
•Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57, 2410549326.
•Snuff Tobacco Store, Φιλελλήνων 53Α, 2410531750.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.